Gjejnë 115 mijë euro në Llogora, familja shqiptare i dorëzon në polici

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur ditën e sotme në qytetin e Vlorës, ku një familje ka gjetur në zonën e Llogorasë një shumë prej 115 mijë euro në një çantë dhe e ka dorëzuar atë në polici.
Policia e Vlorës e ka kaluar gjithçka me anë të një falenderimi për dy shqiptarët dhe ka nisur hetimet për të zbuluar se kujt i përket çanta me sasinë e madhe të parave per detaje me shum dhe video
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim