Gjatë kohës që femrat kryejnë marrëdhënie u rritet ky organ vetëm nëse mashkulli…

Foto ilustruse

Meshkujt mendojnë se dinë gjithçka rreth marrëdhënieve me një femër, por në fakt një studim britanik tregon të kundërtën.

Studimi në fjalë ka arritur në përfundimin se meshkujt nuk e njohin aq sa duhet trupin e femrës.

Së pari meshkujt nuk e dinë se organi gjenital i femrës mund të lëvizë. Por si është e mundur kjo?!

Mjekët tregojnë se prolapsi, i cili është një pjesë e organit gjenital femëror që ndodhet brenda mitrës është i lëvizshëm.

Ata gjithashtu nuk e dinë se organi gjenital femëror pastron vetë veten. Pas menstruacioneve organi femëror pastron veten duke nxjerrë pjesën e papastër jashtë dhe këtë gjë në fakt ajo e bën këtë gjatë gjithë ciklit mujor të një gruaje.

Si dhe gjatë kohës që një femër kryen marrëdhënie organi mashkullor i femrave zmadhohet. Kjo për shkakun se muskujt e organit gjenital femëror hapen gjatë kohës që një femër kryen marrëdhënie, por vetëm nëse mashkulli “arrin të tregohet i zoti”.

Dhe gjëja e fundit, por më e rëndësishmja që meshkujt nuk dinë është se nuk është pika G ajo që i tërbon femrat, por një pjesë tjetër e cila është e njohur si pika A.