Gjatë gjithë jetës e keni prerë shalqirin gabim (Video)

bos_1468219889-9069672-530x300Gjatë pothuajse tërë verës, është e pamundur që dikush të kalojë ditën pa blerë shalqi për ta shijuar atë.
Ky është një nga frutat më të freskët për këtë verë të nxehtë, transmeton lajmi.net.

Megjithatë, prerja e këtij fryti të madh është paksa e vështirë, prandaj pse të mos mësoni edhe një metodë të re për prerjen sa më të lehtë të tij.

Frymëzuar nga ThriftyMom.com, dhe idetë e shkëlqyera për çdo gjë nga jeta e përditshme, këtë herë kanë vendosur të na mundësojnë që edhe ne të shohim këtë lehtësi.

Së fundi, keni shans të hani shalqi duke e prerë atë pa merak.