Gjarpri vret të vegjlit, nëna lepur hakmerret (Video)


Kurrë nuk duhet të ngatërroheni me një nënë dhe fëmijët e saj, edhe nëse jeni gjarpër dhe nëna është lepur, Një video është lansuar në kanalin Youtube, derisa një nënë lepur ka luftuar me gjarprin, për arsye se ai kishte vrarë dy të vegjlit e saj.