Gjarpri i kaftë vret pitonin dhe e ha për tre orë (Video)


Një gjarpër i kaftë e ka vrarë me helmin e tij një piton menjëherë, pastaj i është dashur plot tre orë që ta ha të tërin. Gjapri i kaftë është shumë helmues dhe zakonisht ushqehet me zogj e gjëra të tilla, mirëpo nga uria e madhe, ai hëngri një piton, Shikojeni videon më poshtë.