Gjarpri gëlltit një dhi të tërë, kjo është pamja e tij (VIDEO)

Pamjet dramatike tregojnë kur një gjarpër gjigant është fryer jashtëzakonisht shumë pas gëlltitjes së një dhie të tërë.
Fshatarët qeshën dhe njëherit u habitën kur panë një piton gjigant ku mezi po lëvizte, pasi ishte fryer shumë sepse kishte gëlltitur një dhi të tërë,

Kjo ngjarje ka ndodhur në Indi dhe fshatarët e kishin dorëzuar gjarprin të kujdestarët të cilët kujdesën për kafshët në këtë shtet.

Në fillim këta fshatarë bëjnë foto me të dhe njëri prej tyre shihet edhe duke e vendosur në qafë bishtin e pitonit.


Gjarpri gëlltit një dhi të tërë, kjo është… by gazetain