Gjarpëri helmues qe po tmerron banorët e këtij fshati në Kosovë! Kujdes pamjet..(Video)

Se pse ky lloj gjarpri është kaq i rrezikshëm, mbetet paksa mister.Të vetmet gjallesa të cilat kanë mundur t’i kapin dhe të ushqehen me to ishin zogjtë.
Një djalosh nga Kosova ka postuar në Youtube një video ku shihet duke thënë se ky gjarpër gjindet në një fshat të Kosovës apo e shënuar në Fshatin Keqekollë, nga kjo pamje shihet qart se gjarpëri është 4 apo 5 metra i gjatë dhe sipas tij ky gjarpër është helmues, në vazhdim ju sjellim videon për ta ndjekur..
NDIQNI ME POSHT PAMJET:

Video Link