Gjarpër në studio live, ja si reagoi folësi i lajmeve(Video)

thumb

 

Ndodhi më 19-03-2013 në transmetimin live të buletinit të lajmeve në Turqi!

Ndërkohë, nuk dihet nëse ishte një farsë apo vërtet gjarpri doli nga kafaz i tij dhe u varë në studio.
Ajo që dihet tashmë është reagimi kaq befasues i folësit të lajmeve i cili, edhe pse po mundohej fillimisht të ruante gjakftohtësinë, në një moment shpërtheu