Gjarper Me 5 Koka [Video]

680Keto foto mendohen se jane bere ne Indi dhe tregon nje gjarper shume te cuditshem me 5 koka .ne nuk e dime nese eshte i vertete apo jo por ky gjarper eshte nje mit ne kulturen e lashte indjane por keto foto tregojne nje gjarper i cili eshte shume i cuditshem ai ka 5 koka por neper web te shumte jane ata qe mendojne se kto foto jane reale por po aq jane ata qe mendojne se ky gjarper eshte bere me ndonje program profesjonal montazhi kete po jua lejme ne dore ju ta gjykoni…