Gjaku rrjedh si lumë nga një varr, alarmohen banorët: Ç’po ndodh kështu?

Imazhe shqetësuese në të cilat tregohet gjaku që rrjedh si lumë në rrugë pranë një shtëpie funeralesh në Louisiana të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka shkaktuar panik dhe një situatë aspak të këndshme.Banorët panë gjakun që dilte pranë një varri pranë një agjencie funeralesh, duke mbetur të shokuar.U desh disa ditë që të sqarohej situata, por lajmi bëri bujë në të gjithë botën, për shkak të misterit që fshihte pas.Nga hetimet e para u zbulua se rrjedhja e lëngut me përbërje gjaku, ndodhi për shkak të dëmtimit të një rezervuari të agjencisë funerale, për shkak të bllokimit të një valvule.Shtëpia e funeraleve kërkoi ndjesë për këtë rrëmujë të krijuar dhe në një deklaratë për shtyp bëri me dije se do të rregullojë gjithçka sa më shpejt të jetë e mundur. Gjaku u fshi nga rrugët dhe zona u dezinfektua.
Shikoni videon me poshte

Video