Gjakovari Alkent Pozhegu, në librin Guinness të rekordeve (Foto/Video)

PassportNë maj të vitit të kaluar, një mozaik i punuar nga Alkent Pozhegu nga Gjakova, ka hyrë në garë për të thyer rekordin e Guinnessit.

Ky mozaik kishte dimensionet 20×25 m, me një hapësire 500 metra katrorë.

Mozaiku sportiv për librin e Guinnessit, i gjithi është ndërtuar nga drithërat (misër, oriz dhe grurë), në tentimin për të thyer rekordin aktual 400 m2 i cili u vendos në Indi.