Gili: Kemi mësuar shumë nga Mona (Video)


Në ceremoninë e varrimit të së ndjerës, Mona Ismaili, ka qenë e pranishme edhe këngëtarja e njohur Gili.
Ajo, i ka shprehur ngushëllime familjes së saj dhe të gjithë atyre që e kanë njohur. Gili i ka thënë edhe dy fjalë miradije për të.
Për më shumë ndiqni video intervistën e realizuar nga Lajmi.net.
13091620_10154052266240120_1052455520_o-650x358