Gëzim i madh në familjen e Safete Mustafës, ja çfarë ka të re (Foto)

Ajo është shumë e njohur në estradë dhe shumë e kërkuar në dasma dhe ahengje, shkruan revista Kosovarja.

Safete Mustafa ka dy vajza nga martesa e parë, Elsën dhe Donikën të cilat ngjajnë shuëm me të.

Elsa sot ka ditëlindjen, me ç’rast e kanë uruar e gjithë familja.

Ajo është rritur dhe bërë një vajzë jashtëzakonisht e bukur dhe me stil të veçantë.