Geti kap për fyti Marinën (Foto)


Ata janë çifti më i përfolur aktualisht në show bizin shqiptar.
Geti dhe Marina Vjollca shpesh postojnë fotografi të përbashkëta në rrjetet sociale, shkruan lajmi.net.
Fotografia e fundit e publikuar nga Geti, shihet ai me Marinën duke udhëtuar për në Prizren, ku edhe në përshkrimin e fotografisë ai ka shkruar “Në tren për Perzeren”.
Ajo që bie në sy është dora e Getit, në qafën e Marinës, ku në shikim të parë ai duket i “dhunshëm”, por kjo është vetëm një gjest i dashurisë së tyre./Lajmi.net.
Ata janë çifti më i përfolur aktualisht në show bizin shqiptar.
Geti dhe Marina Vjollca shpesh postojnë fotografi të përbashkëta në rrjetet sociale, shkruan lajmi.net.
Fotografia e fundit e publikuar nga Geti, shihet ai me Marinën duke udhëtuar për në Prizren, ku edhe në përshkrimin e fotografisë ai ka shkruar “Në tren për Perzeren”.
Ajo që bie në sy është dora e Getit, në qafën e Marinës, ku në shikim të parë ai duket i “dhunshëm”, por kjo është vetëm një gjest i dashurisë së tyre./Lajmi.net.
– See more at: http://lajmi.net/geti-kap-per-fyti-marinen-foto/#sthash.3ePiC9cm.dpuf
m1