Geti ia ‘han’ zogun Tunës!

Këngëtarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu, Tuna para pak ditësh e ka festuar ditëlindjen e 28 të saj.Për nderë të kësaj feste, ajo kishte ftuar shumë miq, në mesin e të cilëve ishte edhe këngëtar Getuar Selimi, Geti.

E në një foto të postuar në faqen e saj zyrtare në Facebook, shihen Geti dhe Tuna afër njëri-tjetrit, me ç’rast Geti ia ‘han’ zogun Tunës.