Geti e Tuna më të kilikuarit e këtij sezoni

59tuna-620x330Getoar Selimi, me këngën “Po t’shoh përmas”, ka mbetur prapa me klikime në ‘Youtube’, në krahasim ne këngën “Zogu ma i mirë prej krejtve”, që poashtu është një realizim i tij. I ashtuquajturi “zogu” i Tunës i ka kaluar 4 milionë klikime, ndërsa është shumë i postuarnë rrjetet sociale nga fansat e saj.Geti dhe Tuna mbeten më të kërkuarit e këtij sezoni nëpër klubet e ndryshme në vend dhe jashtë, ndërsa hitet e tyre ndezin çdo cep të vendit.