Gërdecit i rikthehet kujtesa! Ja si merr “hak” për tragjedinë me 26 viktima

Në vitin 2008 në fshatin e Gërdecit 26 persona do të largoheshin nga kjo jetë për shkak të një shpërthimit të frikshëm, por pavarësisht tragjedisë, në vitin 2013, ata do të votonin masivisht për demokratët dhe Berishën.

Por mesa duket, 4 vite pas votës demokrate, fshatit të Gërdecit i është kthyer “memorja”. Votat e qytetarëve kanë shërbyer në 2017 për të marrë hak në njëfarë mënyre kundrejt PD-së.

Kujtojmë këtu se personi që PD ka vendosur si kandidat për këtë zonë është vetë Fatmir Mediu, dikur ish ministri i mbrojtjes në vitin 2008.

Ja si kanë votuar qytetarët e Gërdecit: