Genta Ismajli me Lorik Canën?

Së fundmi është shpërndar një fotografi e këngëtares Genta Ismajli e cila shihet në momente mjaft intime me futbollistin shqipëtar Lorik Cana.

gentaismajlilorikcana

Duken aq të afërt sikur pran tyre  nuk gjendet askush tjetër dhe vëmendjen e kanë vetëm tek njëri tjetri. Sipas fotografisë Genta nuk duket në humor të mirë por nuk mundë  të themi të njejtën gjë edhe për Lorikun.