Gënjeu se ishte goditur nga vetura, e pëson keq (Video)

screenshot-3_1476109984-9825848Një grua që po pretendonte se ishte goditur nga një veturë në rrugë, e pësoi keq nga policia të cilët ia zbuluan gënjeshtrën. Në një video të publikuar në YouTube shihet një grua e shtrirë në rrugë para një veture, teksa kalimtarët e shikojnë atë. Gruaja po gënjente se ishte goditur nga vetura së cilës i ishte shtrirë përpara, vetëm për të përfituar diçka, Në video, vetura para së cilës qëndron e shtrirë gruaja fillon të shkojë mbrapa për t’u liruar nga ajo, por gruaja përsëri hyn nën të për të vazhduar pretendimin e saj. Më pas policia e vëren se çfarë është duke bërë ajo dhe e arrestojnë. Shikojeni videon:

https://youtu.be/uzSDcwZuMMc