Geni Geci: Ja kush e tradhtoi Adem Jasharin (VIDEO)


Emisioni Zona Express është marrë sonte me konfliktet e komandantëve të UÇK’së, përmes një dokumentari ekskluziv të titulluar “Hesape Lufte”.
Pjesë e këtij dokumentari ka qenë edhe Gani Geci.

Ai ka folur për dallimet gjatë luftës dhe për atë se kush e tradhtoi Adem Jasharin.

Dëgjojeni rrëfimin e tij.
hes