Gena ulet në gjunjë dhe i propozon martesë Genta Ismajlit (Video)

Kjo nuk pritej Genta Ismajli dhe Gena kanë mbajtur një koncert në Gjakovë dhe kanë argëtuar publikun me këngët e tyre.
Mirëpo një moment që ka lënë pa fjalë gjithë është kur Gena i ka propozuar martesë Gentës. “Genta Ismajli, sot po ta kërkoj dorën për martesë. A je dakord?” i është drejtuar ai Gentës. Ndërsa ajo ka marrë mikrofonin dhe i ka thënë “Po” Genës. Edhe gjithë kjo skenë e cila ishte e improvizuar nga dyshja ka krijuar atmosferë të mirë tek publiku.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO