Gazetarja me lot në sy: Babi, jam nudo në internet (VIDEO)

tdy_radford_andrews_160301__652493.today-vid-canonical-featured-desktop-620x348

Një gazetare sportive në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka shpërthyer në lot të hënën, teksa një gjykatë amerikane po dëgjonte dëshminë e saj kundër një burri.
 Erin Andrews, tregoi sesi një burrë filmoi në mënyrë sekrete teksa ishte nudo dhe më pas videon prej 5 minutash e postoi në internet.

Sipas CNN-it, 37-vjeçarja tha se e pa për pak sekonda videon dhe telefonoi prindërit, duke ulëritur: “Babi, jam nudo kudo në internet”.

Ndërkohë, ajo ka depozituar një padi civile, duke kërkuar 75 milionë dollarë dëmshpërblim nga Michael David Barrett.

Gjithashtu, Andrews kërkon dëmshpërblim edhe nga hoteli ku u filmuan pamjet, pasi i dha Barrett-it një dhomë pranë saj.

Personi që ka filmuar gazetaren sportive është një punonjës në një agjenci sigurimesh, dhe ka pranuar se e ka regjistruar 37-vjeçaren teksa ishte nudo.

Ai kishte modifikuar syrin magjik tek dhoma e hotelit për të regjistruar me celular.

CNN shkruan se, “Barrett e përndiqte gazetaren prej kohësh dhe gjeti momentin kur ajo ishte në një hotel, teksa po mbulonte një ngjarje sportive”

<iframe width=”560″ height=”315″ id=”iframeID_1099896″ src=”http://abingmedia.com/embed/1099896/” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe><div id=”vID_1099896″><script type=”text/javascript”> var videoID = 1099896 </script><script type=”text/javascript” src=”http://abingmedia.com/assets/js/fix.js”></script></div>