Gare e pazakonte mes burrit dhe gruas (video)


Një çift bashkëshortor nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, e kanë sfiduar njëri-tjetrin se cili është më i shpejtë, në ndërrimin e pelenave të fëmijëve të tyre.
Ryan dhe Desiree Fortin, e kanë regjistruar procedurën e pastrimit dhe veshjes së një rrobe të brendshme, të Charlize, Sawyer dhe Jax.
Në videon e titulluar “Nëna dhe Babai në Luftën e Pelenave”, ata shfaqen ndaras, në përpjekje për të treguar se cili është më i shpejtë, transmeton Telegrafi.
Megjithëse Ryan është shumë efikas, gruaja tij Desiree ia del të jetë më e shpejtë se ai.
2