Gara për të pasmet, kush më bombastike (Foto)

Të gjithë po shtyhen më të pasmet mahnitëse të Kim Kardashian. Kjo e fundit kujdeset vazhdimisht për to, për mirëmbajtjen e tyre, por femrat tjera a e bëjnë të njëjtën gjë?

Secila që posedon këtë ‘pasuri’ deri më tani i ka ekspozuar në mënyrën më të mirë të mundshme, duke i bërë rivalitet Kim Kardashian.

Ju sjellim disa foto, dhe vlerësoni vetë se cila ka të pasmet më ‘hot’./BS/LajmeOnline/