Ganja dhe Malsori ne “Valamalashow”(video)

1QQNe emisonin “Valamalashow” i cili trasnmetohet cdo te shtune nga ora 21 00 deri ne ora 02 00 po promovojn këngëtarët e estrades risite tyre ku po ju ipet një hapsirë e konsiderueshme.Ne emisionin e kesaj te shtune ,kishim knaqesin te shohim Ganimete Abazin-Ganen dhe Malsorin me risit e tyre .Ne këtë emision te moderuar nga Valon Maloku si gjithmon ka edhe humor te realizuar duke i sjellur ne sprova te ndryshme mysafirët nëpërmes pyetje atraktive.Për me shumë shiko videone plotë ne vazhdim

Ne vazhdim mund te shikoni edhe pjesë tjera nga ky emision…