Ganja dhe Malsori me videoklipe te reja

gggNe emisonin “Valamalashow” i cili trasnmetohet cdo te shtune nga ora 21 00 deri ne ora 02 00 po promovojn këngëtarët e estrades risti e tyre ku po ju ipet një hapsirë e konsiderueshme.Ne emisionine fundit kishim knaqesin te shohim Ganimete Abazin-Ganen dhe Malsorin me risit e tyre .Ne këtë emision te moderuar nga Valon Maloku si gjithmon ka edhe humor te realizuar duke i sjellur ne sprova te ndryshme mysafirët nëpërmes pyetje atraktive.Për me shumë shiko videone plotë ne vazhdim