Gabimi që bëri Tuna në adoleshencë ishte seksi me…


Përveç arritjeve dhe sukseseve në karrierën e saj muzikore, mjaft e kometuar ajo ka qënë edhe për jetën e saj private. E ftuar në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’ këngëtarja Altuna Sejdiu ka treguar se çfarë e konsideron si gabim të adoleshencës, dhe thotë se ka qenë një tatuazh me disa sy artistik të macës, të cilin këngëtarja e ka hequr pastaj.
tun