“Fytyra” e uraganit Irma, videoja që i mashtroi të gjithë (VIDEO)

Një livestream në Facebook që pretendonte se tregonte “fytyrën” e stuhisë tropikale Irma, grumbulloi mbi 6.6 milionë shikime në 4 orë.
Pamjet në fakt, ishin një GIF i një video që u publikua për herë të parë në vitin 2011. Videoja origjinale u postua në YouTube nga Denis Farmer gjashtë vjet më parë, përpara një stuhie në Grand Falls, New Brunswick, Kanada.
“Fytyra” në re shfaqet pas rreth 1 minute në videon që zgjat rreth 3 minuta.
Ndërsa sot, videoja e rreme grumbulloi përveç 6.6 milionë shikime, edhe 167.800 share dhe 81,000 komente.
Disa persona e kuptuan, por fakti që ishte “live”, shoi edhe ato pak dyshime.
Ndiqeni videon më poshtë

“Irma”