Futuni brenda Vilës së Enver Hoxhës: Luks, mermer, sendet private dhe librat që lexonte ai

Jeta e Enver Hoxhës dhe familjes së tij, prej vitesh ka qënë një mister për popullin shqiptar.
Gjatë viteve të komunizmit, shumë pak gjëra dihej se çfarë ndodhte brenda vilës së Enver Hoxhës.
Edhe pse komunizmi është rrëzuar prej 27 vitesh, ende shume shqiptarë nuk e kanë parë sesi jetonte Hoxha.
Këto foto janë siguruara nga gazeta Dita para pak kohësh.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim