Futbollisti gay braktis sportin, bëhet aktor pornografik

Futbollisti belg, Jonathan de Falco ka braktisur pasionin e tij për sportin, për t’ju dedikuar pornografisë, ku njihet me emrin Stany Falcone.

I bindur se bota e sportit nuk është ende gati për të pranuar pa komplekse futbollistë që kanë prirje homoseksuale, Jonathan de Falco vendosi të braktisë futbollin.

Ai njihej në Belgjikë si një djalë që i pëlqente shumë femrat, por në fakt nuk ishte aspak kështu. Futbollisti e kishte mbajtur të fshehtë faktin se tërhiqej seksualisht vetëm nga meshkujt.

Tashmë ish-futbollisti po xhiron filma për të rritur në Francë, Angli dhe SHBA.