Futboll ‘freestyle’ me Ronaldinhon, Messin e Ronaldon

Në një video të publikuar në YouTube, shihen momente magjike nga disa prej yjeve më të mëdha të futbollit botëror, tani dhe në të kaluarën. Ju ftojmë t’i ndiqni lëvizjet e tyre mahnitëse.