Fut dorën në tubin e shkarkimit, s’ua merr mendja çfarë nxjerr |VIDEO

Një këlysh dhelpre kishte përfunduar në tubin e shkarkimit të një shtëpie në Bexhill, të Anglisë. Pamjet bashkëngjitur tregojnë ndërhyrjen e rojeve zoolife, të cilët për ta shpëtuar bën presion me një tub gome, duke arritur ta nxjerrin. Ishin banorët e zonës ata që dëgjuan zhurmë brenda tubit shkarkues dhe vendosën të kërkonin ndihmë. Këlyshi u nxorr shëndoshë e mirë./a.y/noa.al
dora6