Fundi i botës në tetor, Toka do të goditet nga planeti Nibiru? (Video)


Bota mund të marr fund në tetor të këtij viti, kur një planet gjigant misterioz mund ta godas Tokën, thonë teoricienët konspirativ David Meade, hulumtues shkencor dhe autor i librit “Planet X – The 2017 Arrivval”, beson se ylli, siç e quan ai, i njëjtë me diellin, është duke ardhur drejt nesh, shkruan DailyMail, Ai thotë se ky yll do të sjellë me vete edhe shtatë trupa që sillen rreth tij, duke përfshirë edhe Nibiru-n, i cili do të ndeshet me Tokën. Teoricienët besojnë se ky Nibiru ka ndikim të madh gravitacional me çka ndërpret orbitat e planetëve tjerë. Meade beson se ky planet tashmë është i vendosur në trajektoren për të goditur Tokën në tetor të këtij viti. Edhe në vitin 2003 është besuar se i njëjti planet do t’i jap fund Tokës. NASA i ka mohuar teoritë e tilla. Edhe shkencëtarë të tjerë kanë mohuar ekzistimin e këtij planeti. Në videon më poshtë mund të shihni planetin Nibiru i cili shkakton hënën e kuqe.