Frutat e vjeshtës, pse duhet të hani shegë, dardhë, hurmë, mollë dhe kivi

Këta fruta cilësohen si më të shëndetshmit, me vlera të larta ushqyese, ndihmojnë organizmin në eliminimin e shumë toksinave, ndihmojnë në qarkullimin e mirë të gjakut, furnizojnë trupin me vitamina dhe lëndë ushqyese, si dhe parandalojnë shumë sëmundje
Vjeshta ka trokitur zyrtarisht ndaj përfitoni nga të mirat e shumta që sjell kjo stinë. Veçanërisht sa u takon frutave dhe perimeve të cilat gjenden lehtësisht që nga muaji shtator e deri në fund të nëntorit. Janë të shumta frutat që serviren në këtë stinë, por shega, dardha dhe hurma cilësohen si më të shëndetshmet, me vlera të larta ushqyese, si dhe ndihmojnë organizmin në eliminimin e shumë toksinave.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim