Frikohet nga pamja e vet

“Shumë herë kur shikohem në pasqyrë, e kuptoj se gravitacioni e bën të vetën. Kur e shoh fytyrën time në Skype, më duket sikur efektet speciale të Spielberg-ut janë në veprim. Nganjëherë vërtetë më duket sikur jam 94-vjeçe dhe jo 44-vjeçe”, ka theksuar Minogue.

Frikohet nga pamja e vet

Këngëtarja e bukur Kylie Minogue, ka deklaruar se nganjëherë frikohet nga pasqyrimi i saj në pasqyrë, posaçërisht kur fytyra e saj është pa grim.

“Shumë herë kur shikohem në pasqyrë, e kuptoj se gravitacioni e bën të vetën. Kur e shoh fytyrën time në Skype, më duket sikur efektet speciale të Spielberg-ut janë në veprim. Nganjëherë vërtetë më duket sikur jam 94-vjeçe dhe jo 44-vjeçe”, ka theksuar Minogue.

Shpesh është shkruar se Kylie përdor Botoks për ta mbajtur freskinë e fytyrës, ndërsa ajo vetë nuk ka asgjë kundër operacioneve plastike.