Fotot që tregojnë se fundi është afër

Ndonjëherë çdo fjalë është e tepërt. Këto fotografi thonë më shumë se një mijë fjalë.

Po vjen fundi? Kjo profeci po bëhet një realitet gjithnjë e më brutal dhe çdo ditë e më shumë njerëzit janë të pandërgjegjshëm për të bërë një hap para dhe të pavetëdijshëm për efektet e tmerrshme që po jep mënyra jonë e jetesës në natyrë.

1. Pamja në Metropole, Meksikë (mbi 20 milion banorë).

Këto janë disa foto që vërtetojnë se çfarë është duke i bërë njeriu natyrës.