Fotot që tregojnë se çfarë ndodh kur lini duhanin, rezultatet janë befasuese

Për të jetuar mirë duhet të rrimë larg veseve të këqija. Një nga veset më të këqija të njeriut është cilësuar pirja e duhanit.

Fotot e mëposhtme tregojnë se si kanë ndryshuar njerëzit, pasi kanë hequr dorë nga duhani.

Personat që janë fotografuar para dhe pas kanë qenë edhe konsumues të alkoolit.

Metamorfoza e këtyre njerëzve është mahnitëse.

Ekspertët shprehen se këto foto duhet të shërbejnë si një motivim për ata që janë konsumator të duhanit dhe alkoolit për ta lënë.

Ndërsa ata që nuk e pinë do të binden edhe më shumë se po bëjnë gjënë më të mirë që nuk janë konsumatorë./