Fotot që duhet t’ia dërgoni se sbën të dashurit, në të kundërt do t’ju tradhtojë

A e keni pyetur ndonjëherë veten se pse partneri ju tradhton? E keni menduar se, ndoshta mund të jeni ju një shkak?
Një nga portalet më të ndjekura “ThePerfect”, ka realizuar një anketim dhe ka vënë re se djemtë kërkojnë në vajza të tjera atë që partnerja nuk e bën.

Ju ndoshta do të habiteni, por nëse do t’i dërgoni këto foto më poshtë të dashurit do ta “fiksoni” dhe nuk do t’ju tradhtojë kurrë.

Të paktën, ky është përfundimi që ka arritur studimi.

Shikoni fotot më poshtë, ju gjykoni.

U zgjova duke menduar për ty. Bëjeni shpesh këtë.

Zemër, shiko… po bëhem e bukur për ty.

Nëse do dilni për darkë, mos harroni: Dërgojini një foto më parë.

Një foto nga shtrati, duke i thënë sa ju mungon.