FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 2012

Më shumë se 22 mijë foto u dorëzuan për konkursin e revistës prestigjioze National Geographic për foton më të mirë të vitit. Dhe natyrisht fitueset nuk zhgënjejnë. Ato janë votuar si fotot më të mira në tre kategori: kafshë, vende dhe natyrë.

FOTOT-më-të-bukura-të-National-Geographic-për-vitin-2012

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20121

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20122

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20123

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20124

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20125

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20126

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20127

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20128

FOTOT më të bukura të National Geographic për vitin 20129