Fotot e rralla të Xhemi Shehut, kur sapo kishte futur këmbët në media

Xhemi Shehu është një nga moderatoret më të njohura shqiptare dhe me kalimin e viteve duket se ka ndryshuar shumë.
Megjithatë shumë pak e mbajnë mend Xhemin e viteve më parë, kur ajo sapo kishte futur këmbët në media.

Kur shohim këto foto, kuptojmë vërtetë se ajo ka pësuar një ndryshim mjaf të thellë.