Fotomodeli nga Shkupi qe po trondit trevat Shqiptare (FOTO)


16 vjeqari nga shkupi Ismail Kadriu per nje koh shum te shkurt arriti shum suksese te medha ne fushen e modelizmit ai para se te fillonte ishte i inkuadruar ne futboll mirpo endrra e tij ishte gjithmon qe te ndjekte fushen e modelizmit ; keshtu tha ai
Ne janar te vitit 2016 firmosi nje kontrat ku dhe ende esht ne mbikqyrjen dhe menagjimin e vazhdueshëm të fotografit nga kosova Arbër Gashi ,ai ishte pjes e garës së madhe Miss Mister International Kosova Albania 2016 ku ishte fitues i qmimit Best Imazh Kosova 2016 ku tani poashtu esht pjes e garës tjetër Miss Misster Albania.
Por kjo nuk ësht e gjitha ai po ashtu do te jet pjes e një seriali “Interesi “që do te realizohet ne ditet në vijim keshtu tha menaxheri i tij Arbër Gashi
a1

a2

a3

a4

a5

a6

a7

a8