Fotoja që po çmend rrjetin: Po ju e kuptoni se këmbët e kujt janë ato? (FOTO)

Fotoja e një çifti teksa përqafohen në plazh po çmend rrjetin.

Ajo u postua në Imgur dhe ka marrë mijëra komente.

Njerëzit habiten se të kujt janë këmbët në foto.

Ju si mendoni?