Fotoja që kushton sa një jetë njeriu…

Rrezikon nje djale vetem per ti bere nje foto nderkohe qe nje “BOA” po e mberthente ate!

Cinizmi duket se nuk njeh kufij. Jeta e nje njeriu nuk vlen as sa nje foto. Nje gjarper Boa ka mberthyer nje djale dhe teksa po e mbyste ate nje kameraman vazhdon i qete duke i bere foto! Kjo eshte nje cmenduri e rralle qe nuk mund te besohet, pasi dihet qe Boa eshte ne gjendje te vrase prene e saj vetem duke e shtrenguar ate. Me tej nuk dihet fati i djalit te vogel, por edhe kaq eshte e mjaftueshme per tu tmerruar…