FOTOGRAFIA QË PO “ÇMEND” RRJETIN, KUSH GJEN DY KAFSHËT TË EGRA TË FSHEHURA KA SYTË E NJË SHQIPONJE l

Një fotograf gjerman i natyrës së egër Ingo Gerlach ka shkrepur një fotografi në Masai Mara të Kenias që po bën xhiron e rrjetit vetëm prej faktit që në të është fshehur një kafshë e egër.

Aftësia e kafshës për t’u kamufluar me natyrën përreth, e bën më të vështirë identifikimin e saj. Ndonëse në pemë mund të dalloni një gazelë, ju themi që nuk bëhet fjalë për të.

Shikoni fotonm5 poshtë për të parë cila është kafsha dhe ku ndodhet.