FOTO/ Zbulohet skandali seksual në shkollë, dalin videot +18 të mësueses së preferuar

auto_nintchdbpict0002781560691477668710-530x300Një mësuese në një shkolle fillore në Shën Peterburg të Rusisë është pushuar nga puna disa ditë më parë, pasi është zbuluar se ajo ka luajtur në filma pornografikë.

Instancat më të larta të shkollës kanë kërkuar shkarkimin e mësueses nga puna me argumentin se “aktivitete të tilla ishin të papajtueshme me mësimin.”Svetlana Topol në një video pornografike para se të bëhej mësuese

Svetlana Topol, gjatë shfajësimit të saj është shprehur se ato video janë kryer gjatë vitit 2010 dhe 2011, kohë kur ajo ende nuk ishte bërë mësuese. Disa prindëri janë shprehur të shqetësuar, duke e konsideruar ngjarjen si skandal, ndërkohë që kanë kërkuar hetim edhe për pjesën tjetër të stafit. auto_nintchdbpict0002781560681477669440

auto_nintchdbpict0002781556641477669438

auto_nintchdbpict0002781560701477669437