Foto shokuese, e pabesueshme se çfarë është larguar nga fshikëza e një gruaje (Foto)

Mjekët janë shokuar kur kanë larguar një gur gjigant nga fshikëza e një gruaje.
Gruaja e quajtur Long, ka thënë se objekti që ishte i përbërë nga kalciumi i fortë, pengoi tërësisht fshikëzën e saj.

Doktorët kanë thënë se gruaja kishte dhimbje të mëdha në stomak dhe kishte gjak në urinën e saj, por ajo nuk e kishte përmendur se kishte gur në fshikëzën e saj.

Kjo ishte për shkak se gruaja mendonte se kjo dhimbje i vinte nga shtrat dhe ndonjë grip.

Mjekët vendos që t’i bëjnë skanimin e gruas, dhe më pas janë habitur kur e kanë parë gurin gjigant në fshikëzën e saj.

Më pas gruaja i është nënshtruar operacionit për lagimin e gurit gjigant.

Operacioni ka kaluar me sukses dhe guri i është hequr i tëri.