FOTO/ Rrëfimi i frikshmëm i gruas që jeton si vampire

auto_4-1531479996879-530x300eorgina Condon nga Brisbane në Australi, ka gjithmonë fytyrë të zbehtë dhe është e etur të thith gjak, një shprehi e keqe që iu ka ngulitur në kokë qysh kur ishte adoleshente, dhe ky fakt e bën atë një vampire të vërtetë.
Përveç kësaj, kjo grimere vuan nga sëmundja e rrallë e talasemisë, ku shpesh kërcënohet nga anemia dhe mungesa e hekurit në gjak. Ajo gjithashtu vuan nga pezmatimi i lëkurës nga rrezet e diellit, dhe për këtë arsye ajo tash e 20 vite nuk i është ekspozuar diellit.

“Pa gjak bëhem nervoz dhe ndihem e përgjumur. Me një fjalë dua vetëm të fle”, ka deklaruar Georgina për Daily Mail Australia.

Kjo australiane nevojën për konsumim të gjakut e krahason me kënaqësinë gjatë aktit seksual.

“Është një ndjenjë shumë e ngjashme me atë kur jeni duke bërë seks. Gjithçka sillet rreth kënaqësisë”, ka shtuar ajo.10-591479996877