FOTO /Historia +16 /Kjo është vajza që bëri orgji me qentë


Një vajzë amerikane ka xhiruar veten duke bërë seks me një qen dhe videon ia ka dërguar një shoku të saj, i cili lajmëroi menjëherë policinë. Hannah Marie Haynes tashmë akuzohet për veprime të turpshme me kafshë.

Sipas policisë në Karolinën e Jugut (SHBA), 22-vjeçarja nga qyteti i vogël i Çesnit, ka bërë disa vepra të pështira seksuale me qenin e shtëpisë dhe të gjitha i ka regjistruar me celular. Vajza është arrestuar pasi njërën nga videot ia ka dërguar një shokut të saj, i cili, i tmerruar, ka njoftuar policinë.

Vajza është liruar pasi ka paguar garancinë prej 5000 dollarësh. Lajmi vjen vetëm disa ditë pasi një tjetër vajzë amerikane u arrestua në Florida pasi kishte filmuar veten duke bërë seks oral me dy qen.
5