Foto: E tepron Miley Cyrus, bën shopping me thithkat jashtë


23-vjeçarja Miley Cyrus e ka tepruar sërish me daljet e saj.

Kur mendehej se Miley do të ndryshonte sjelljen pasi është lidhur përsëri me ish të fejuarin e saj Liam, ajo vazhdon me bëmat e saj.

Kësaj radhe ajo është parë duke bërë shopping me mamanë e saj dhe veshja e këngëtarës është aspak e përshtatshme.

Miley e veshur me një e bluzë rrjetë, ka duket komplet gjoksi dhe thithkat e Miley-t.

Po Liam është dakort me sjelljen e saj që nuk ka ndryshuar edhe pas ribashkimit?

31BC253200000578-0-image-a-30_1456847900241-634x47831BC244C00000578-0-image-a-31_145684812171731BC253200000578-0-image-a-30_145684790024131BC461000000578-3471483-image-m-39_1456850002904