Foshnjet më të forta në botë (Video)

Sapo kanë lindur dhe janë në gjendje të bëjnë mrekulli. Janë tepër të vegjël për t’u parë, megjithatë forca e tyre është marramendëse. Këto foshnje lëvizin këmbë e duar pa problem, madje arrijnë që me t’i mbajtur pak, të ecin, Mjeku kujdestar me shpejtësi i merr dhe i kontrollon, ndërkaq, prej tyre ka që qajnë por pastaj me t’u strukur në përqafim, ndalen. Shikojeni videon dhe mahnituni nga forca e këtyre foshnjeve të forta e të pafajshme.